Krtkovač Huglo (Centrála)

Odpadové potrubie v celom vašom dome musí toho veľa vydržať. Niekedy však stačí, že sa do toalety alebo odtoku dostane nesprávna vec a to môže spôsobiť jeho upchatie. Čítajte ďalej a zistite, ako k problému s upchatým odtokom pristupuje krtkovač Huglo.

Keď voda neodteká plynule, môže to viesť k mnohým ďalším problémom. Vrátane zápachu alebo problémom so spätným tokom splaškov.

Časté príčiny problémov
Pre odpadové potrubie je doslova pohromou olej a mastnota či zbytky jedál. Nikdy nezabránite, aby sa do odpadového potrubia nedostalo niečo, čo tam nepatrí. Jedného dňa sa preto môže sa stať, a že sa to stáva dosť často, že sa z vášho odtoku bude šíriť zápach. Väčšina ľudí siahne najprv po zvone a chemikáliách z reklám. Alebo použije tyčinky do odpadu.

Problém zvyčajne dočasne zmizne. Ale so železnou pravidelnosťou sa problémy so zápachom budú vracať. Vždy, keď neodstránite príčinu, ale iba jej následok, bude to fungovať len dočasne.

V odtoku môžu skončiť rôzne veci – kúsky vaty, pramene vlasov hlina z topánok, keď ste sa rozhodli si ich doma vyčistiť, a mnoho iných vecí. Keď sa k tomu pridá mazľavá špina vznikajúca z pracích a čistiacich prostriedkov či aviváže, môže to mať na vaše odpadové potrubie katastrofálne následky. Nejakú dobu sa budú tieto zvyšky vo forme nánosov vo vašom potrubí hromadiť. Až vznikne problém, ktorý už môže byť ťažké odstrániť svojpomocne.

Keď začne upchatie ovplyvňovať prietok splaškovej vody, problém účinne odstráni krtkovač Huglo – odborník na čistenie odpadov.

Naši odborníci na čistenie odpadového potrubia a kanalizácie disponujú:
  • dlhoročnými skúsenosťami s čistením a ostraňovaním porúch,
  • osvedčenými metódami čistenia,
  • profesionálnymi nástrojmi a technológiami.

Zistíme príčinu upchatého odpadového potrubia
Základom úspešného odstránenia problému, je diagnostika. Až po identifikácii problému je možné vykonať správnu opravu vášho problému s odtokom.

Naši inštalatéri sú skutoční majstri a majú všetky predpoklady na vykonávanie profesionálnych inštalatérskych služieb pre domácnosti alebo firmy. Sme hrdí na to, že všetkým našim zákazníkom môžeme poskytovať najvyššiu kvalitu cenovo dostupných čistiacich služieb so zárukou.

Či už máte zablokovaný odtok v kúpeľni alebo ide o väčšie upchatie v stupačke alebo v hlavnej kanalizácii, sme tu pre vás. Pre našich špecializovaných odborníkov nie je žiadny problém s odpadovým potrubím ani príliš veľký ani príliš malý.

Často sa stretávame s tým, že domácnosti trápi upchaté odtokové potrubie, upchaté sprchové kúty, vane, umývadlá, drezy a toalety. Zariadenia domácnosti, ktoré nevyhnutne potrebujete a poväčšine sa používajú každý deň. Preto je bežné, že sa problémy s odtokom občas vyskytnú. A použitím zvona problém nie vždy končí. Väčšinou to pomôže, no často je to iba začiatok a po krátkodobej úľave od problémov, opäť skončíte s upchatým odtokovým potrubím.

Najlepším spôsobom, ako sa vyhnúť vracajúcemu sa problému s upchávaním potrubia, je zavolať našu profesionálnu službu čistenia odpadov, ktorej tiež hovoríme krtkovanie.