Penzion U skály (Penzion)

Penzion nabízí 11 pokojů se samostatným sociálním zařízením s maximální kapacitou 51 lůžek. Všechny pokoje jsou rekonstruovány. Ubytování je na jedné chodbě (pouze 2 pokoje jsou v přízemí), proto je velmi vhodné pro školy v přírodě, dětské tábory, soustředění sportovců apod. Pro pedagogický doprovod (instruktory) nabízíme nádherně vybavené dvoulůžkové pokoje se samostatným sociálním zařízením.
V areálu penzionu je 28 vytápěných dvoulůžkových chatek s maximální kapacitou 56 lůžek se společným sociálním zařízením.
Náročnější návštěvníky jistě potěší luxusní apartmán pro 2 až 3 osoby v romantickém domečku z 19. století se samostatným sociálním zařízením, krbovými kamny a dobovým interiérem.
K dispozici je restaurace s celodenním stravováním, sauna s vířivou vanou, TV, dětská herna, vybavená učebna vnitřní a venkovní, dětské hřiště s pískovištěm a prolézačkami, venkovní bazén, trampolíny, fotbalové a volejbalové hřiště, pingpongové stoly vnitřní i vnější, ohniště na grilování a opékání, půjčovna společenských her a sportovních potřeb, úschovna kol.