Letní dětský tábor a rekreační středisko Bílá skála (Centrála)

Areál dětského tábora Bílá Skála se nachází v samotném srdci jižních Čech a co by kamenem dohodil od přírodního parku Česká Kanada. Poloha tábora je dokonalá. Tábor je obklopen přírodou a zároveň blízko civilizace. Nachází se na rozhraní lesa, luk a polí, to znamená spoustu příležitostí objevovat krásy přírody ať už v říši rostlin či v říši zvířat. Pod táborem je údolí, kam odtéká veškerá dešťová voda a nehrozí tak zaplavení areálu s chatami při průtržích nebo přívalových deštích. Přírodní koupání je samozřejmostí a nejen v areálu tábora. Okolí tábora je však zajímavé i svou historickou hodnotou.

Pro firmy, sdružení, spolky a veřejnost nabízí LDT Bílá skála možnost pronájmu prostor tábora mimo hlavní letní sezónu. Areál tábora se hodí k pořádání nejrůznějších teambuildingových akcí, srazů, školení, sportovních soustředění nebo závodů, ale také večírků nebo svateb v netradičním, ale nezapomenutelném prostředí. Možnost pronájmu je od dubna do června a od září do října. V zimním období je samozřejmě možné tábor pronajmout, je však zapotřebí přihlédnout k omezené kapacitě ubytování v budovách (28 lůžek).

V areálu tábora je možné ubytovat celkem 140 dětí během LDT a až 160 osob mimo sezónu. K dispozici je zděná kuchyně s jídelnou, sociální zařízení, sprchy, sportovní hřiště a tři klubovny. Zázemí a okolí letního tábora Bílá skála je ideální pro pořádání školních výletů, škol v přírodě, sportovních soustředění atd.