Hudební agentura Marie Renzové

Agentura zabývající se pořádáním školních výletů s nevšedním zábavným kulturním programem a návštěvou historických objektů a přírodních útvarů. Hudební a výchovné pořady pro děti a mládež.

Prostřednictvím naší agentury Vám nabízím pořady pro děti a mládež, které uvádím se svým souborem a které zprostředkovávám s pořadatelem prostřednictvím vlastní hudební agentury. Všechny naše pořady jsou výchovně zaměřené, mají zábavnou formu a jsou postaveny na kontaktu s dětmi a na motivaci k jejich aktivnímu zapojení.

Profesionálně se zabýváme uváděním výchovně-zábavných pořadů pro děti a mládež. Náš soubor jednak uvádí pořady hudební, které jsou hlavně zaměřeny na seznámení s dechovými nástroji a vokálními žánry, jednak uvádíme pořady zaměřené na seznámení s významnými svátky, tradicemi a zvyky našeho národa, starými řemesly a zapomenutými starodávnými činnostmi lidí.

Všechny pořady doprovázejí rekvizity, ukázky zvykoslovných předmětů, figury a postavy vztahující se k tradicím a zvykům. Některé pořady jsou zpestřeny kuriózními hudebními nástroji.