Hotel Barborka

Hotel stojí v atraktivním místě na okraji obce Přední Výtoň u pravého břehu Lipna na jeho druhé klidnější straně. Je to poblíž rakouských hranic a areálu Hochficht. Asi 80 metrů od hotelu stojí starobylý farní kostel sv. Filipa a Jakuba. Stejně daleko jsou upravené břehy přehrady Lipno.

Rodinný hotel Barborka je v provozu od roku 2005 a patří mezi nejvyhledávanější hotely. Nabízí k ubytování celkem 19 pokojů (celková kapacita ubytování – 51 osob) s veškerým komfortem, který návštěvník potřebuje.

BARBORKA – špička mezi hotely. Hotel má všechny pokoje – ubytování s příjemnou terasou a jsou směrované na jižní slunnou stranu. Každý je vkusně zařízen a celkově vyladěn tak, aby se zde hosté cítili co nejpříjemněji. Samozřejmostí jsou samostatné koupelny se sprchou a WC, TV se satelitním příjmem, pokojovým mini barem a posezením na terase nebo balkonu. Klid, pohoda, pozitivní atmosféra a čistota, to především Vám nabízí hotel Barborka u přehrady Lipno.

V okolí najdete hrady Český Krumlov a Rožmberk.

K ubytování patří i internetové připojení WI-FI zdarma. Mnozí návštěvníci ocení za nevelký poplatek hotelovou saunu či whirpool. Další zábavu, kterou nabízí hotel, je kulečník.

Vaše malé děti se u nás určitě nebudou nudit, přímo u hotelu je pro ně připraveno ohrazené dětské hřiště (pískoviště, houpačky a skluzavka). Doslova dětskou atrakcí se stala velká trampolina. Na ní se malí návštěvníci mohou vyřádit dle libosti. V zimních měsících Lipno nabízí ubytování s lyžovaním v areálu Kramolín nebo v rakouském středisku Hochficht. Hochficht i Kramolín je zárukou kvalitního lyžování v širokém okolí.

Hotel Barborka u přehrady Lipno disponuje i školící místností (kapacita 50 osob) s příslušenstvím, velkou plazmovou televizí, DVD přehrávačem, promítacím plátnem a flipchartem. Možná právě pro vaši firmu nebo obchodní společnost bude hotel Barborka a Lipno tím správným školícím místem.

Stravování je zajištěno ve stylové restauraci se zasklenou dřevěnou pergolou a výhledem na okolí. Interiér je vybaven masivním nábytkem a kachlovými kamny. Oblíbené je letní sezení u venkovních stolů.