Kemp Vltava

Kemp se nachází v Jižních Čechách na pravém břehu řeky Vltavy a je jemně zasazen do okolní přírody a tak řekou z jedné a lemovaný lesem z druhé strany tvoří příjemné a klidné prostředí nejen pro vodácké turisty.

Nabízíme vodákům půjčení lodí, raftů včetně veškerého vodáckého vybavení. Rádi poskytneme dopravu veškerého vybavení a zajistíme dopravu vodácké posádky.

V našem kempu nabízíme ubytování pro všechny turisty, nejen pro ty vodácké. Nabízíme ubytování ve stanech, v chatkách, nově v apartmánech či pod širým nebem.

Kemp po celou sezónu nabízí domácí kuchyni s mlsnou denní nabídkou. V areálu se nachází mimo hlavní restaurace dva bary, kde si na své přijdou příznivci osvěžujících nápojů.

Areál kempu nabízí i mimovodácké aktivity jako multifunkční hřiště, vzduchovou trampolínu, velké hřiště se skluzavkami pro děti od 3 let, klubovnu pro dospělé, klubovnu pro nejmenší s herničkou, předem připravené ohniště pro opékání buřtů a tak si na své přijdou rodiny s dětmi, školy, větší skupiny i jednotlivci milující klid v přírodě.